Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Albatros TOPRowianie
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Albrici met een sublieme pass. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak passt de bal in één keer door. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TOPRowianie 1:0

6e minuut.
Zamordek geeft een hoge lob. Śmigło rent richting de bal. Sobek begaat een overtreding. Sobek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Śmigło rent richting de bal. Sobek onderschept slim de pass. Sobek passt de bal in één keer door. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kuźniak passt de bal zonder na te denken. Mićko rent richting de bal. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TOPRowianie 2:0

17e minuut.
Albrici onderschept slim de pass. Albrici passt de bal met de wreef. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TOPRowianie 3:0

18e minuut.
Albrici heeft problemen om de bal te vangen. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Albrici krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Taniukiewicz is nu in balbezit. Trîmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Pankiewicz onderschept slim de pass. Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Dambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici rent richting de bal. Albrici passt de bal in één keer door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Rejmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Albrici speelt de bal door. Kobylański is nu in balbezit. Zamordek is nu in balbezit. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trîmbiţaş met een snelle inworp. Albrici is nu in balbezit. Albrici passt de bal in één keer door. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański schiet op doel. Rejmer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TOPRowianie 4:0

42e minuut.
Klungelig pakt Bromba de bal. Dambor is nu in balbezit. Bromba onderschept slim de pass. Bromba speelt de bal door. Sobek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Albatros 37%, TOPRowianie 63%.
FC White Albatros - TOPRowianie 4:0

51e minuut.
Lixandru passt de bal zonder na te denken. Albrici rent richting de bal. Albrici haalt uit met een fantastische trap. Zamordek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TOPRowianie 5:0

60e minuut.
Kuliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylański probeert naar een medespeler te passen. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Trîmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Trîmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Kobylański is nu in balbezit. Albrici is nu in balbezit. Albrici draait met de bal, schiet en ... Rejmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lixandru kopt de bal weg. Albrici rent richting de bal. Albrici passt de bal in één keer door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Kusak de bal. Albrici rent richting de bal. Albrici geeft een hoge lob. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lixandru is nu in balbezit. Lixandru geeft de bal voor. Mićko heeft problemen om de bal te vangen. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Dambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak is nu in balbezit. Albrici onderschept slim de pass. Albrici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Kusak de bal. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru speelt de bal door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Albatros 14%, TOPRowianie 86%.
FC White Albatros - TOPRowianie 5:0