Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogromcy fc TeamRBC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Śniegocki rent richting de bal. Śniegocki geeft de bal voor. Jaszczerski kopt de bal weg. Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik speelt de bal door. Kupidura rent richting de bal. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. Gołąb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pogromcy fc - TeamRBC 1:0

23e minuut.
Grajkowski probeert naar een medespeler te passen. Ziemiańczyk is nu in balbezit. Kupidura is nu in balbezit. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk rent richting de bal. Śniegocki onderschept slim de pass. Sędek is nu in balbezit. Sędek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura rent richting de bal. Łysiak begaat een overtreding. Łysiak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Żuchnik geeft een hoge lob. Daar is Akimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żuchnik neemt de hoekschop. Kupidura maakt een snoekduik en kopt de bal. Gołąb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogromcy fc 32%, TeamRBC 68%.
pogromcy fc - TeamRBC 1:0

46e minuut.
Żuchnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jedynak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dobias probeert naar een medespeler te passen. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kupidura de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Łysiak geeft de bal voor. Giejsztorewicz kopt de bal weg. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupidura rent richting de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogromcy fc 35%, TeamRBC 65%.
pogromcy fc - TeamRBC 1:0