Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super eŁKSa FC RKS HUWDU
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.7 gemiddelde waardering 14.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dziewicki met een sublieme pass. Zielonka is nu in balbezit. Brona maakt een afschuwelijke overtreding. Brona krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna is nu in balbezit. Mederski rent richting de bal. Mederski haalt uit met een fantastische trap. Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Gromko de bal onder controle te krijgen. Mederski is nu in balbezit. Mederski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona probeert naar een medespeler te passen. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super eŁKSa FC 55%, RKS HUWDU 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super eŁKSa FC - RKS HUWDU 0:0

49e minuut.
Seńkowski rent richting de bal. Polakiewicz rent richting de bal. Polakiewicz geeft de bal voor. Brona kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rasiak de bal onder controle te krijgen. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna schiet op doel. Wiergowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super eŁKSa FC - RKS HUWDU 1:0

54e minuut.
Byrt met een sublieme pass. Seńkowski rent richting de bal. Polakiewicz begaat een overtreding. Polakiewicz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Brona is nu in balbezit. Brona geeft een lange en hoge pass. Seńkowski is nu in balbezit. Seńkowski draait met de bal, schiet en ... Kujawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kobiela passt de bal met de wreef. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski passt de bal zonder na te denken. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rasiak trapt de bal weg van het doel. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brona roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brona kan niet meer verder spelen. Królikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super eŁKSa FC 25%, RKS HUWDU 75%.
Super eŁKSa FC - RKS HUWDU 1:0