Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Party FC White Albatros
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Albrici onderschept slim de pass. Kuziel maakt een afschuwelijke overtreding. Kuziel krijgt een gele kaart. Albrici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trîmbiţaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak passt de bal in één keer door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pijar kopt de bal weg. Koman met een sublieme pass. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Wojtczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Party - FC White Albatros 0:1

10e minuut.
Daar is Sobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobek geeft een hoge lob. Daar is Koman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Sobek rent richting de bal. Sobek speelt de bal door. Kuźniak heeft problemen om de bal te vangen. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Party - FC White Albatros 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt Wrockowiak de bal. Wrockowiak met een sublieme pass. Pijar rent richting de bal. Kuźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş geeft een lange en hoge pass. Rygielski rent richting de bal. Albrici onderschept slim de pass. Albrici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Party - FC White Albatros 0:3

33e minuut.
Lixandru met een sublieme pass. Kobylański rent richting de bal. Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski geeft de bal voor. Kobylański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lixandru rent richting de bal. Lixandru passt de bal zonder na te denken. Daar is Albrici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Party - FC White Albatros 0:4

45e minuut.
Sobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobek speelt de bal door. Kobylański rent richting de bal. Albrici is nu in balbezit. Albrici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Party 71%, FC White Albatros 29%.
Red Party - FC White Albatros 0:4

51e minuut.
Albrici is nu in balbezit. Albrici passt de bal met de wreef. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş met een sublieme pass. Rygielski rent richting de bal. Sobek verovert de bal door een tackle van achteren. Sobek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pijar met een sublieme pass. Gesù rent richting de bal. Gesù passt de bal met de wreef. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş geeft een hoge lob. Wojtczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Żychliński is nu in balbezit. Lixandru onderschept slim de pass. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lixandru kopt de bal weg. Daar is Albrici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Party - FC White Albatros 0:5

81e minuut.
Bromba speelt de bal door. Sobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobek met een sublieme pass. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Rygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobek rent richting de bal. Sobek met een sublieme pass. Kobylański rent richting de bal. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Albrici is nu in balbezit. Albrici met een sublieme pass. Walczewski rent richting de bal. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wojtczak trapt de bal weg. Daar is Albrici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici passt de bal in één keer door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Kuźniak de bal. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Kobylański met een sublieme pass. Albrici heeft problemen om de bal te vangen. Albrici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Party - FC White Albatros 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Party 79%, FC White Albatros 21%.
Red Party - FC White Albatros 0:6