Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOPRowianie Super eŁKSa FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 23.3
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Kusak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Monczka de bal. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło geeft de bal voor. Słonina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gałek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Seremet probeert naar een medespeler te passen. Ksiądzyna is nu in balbezit. Kusak rent richting de bal. Ksiądzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Ksiądzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - Super eŁKSa FC 0:1

27e minuut.
Zamordek onderschept slim de pass. Kusak rent richting de bal. Dambor is nu in balbezit. Ksiądzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Ksiądzyna schiet op doel. Rejmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Warczachowski rent richting de bal. Dambor verovert de bal door een tackle van achteren. Dambor speelt de bal door. Taniukiewicz rent richting de bal. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TOPRowianie - Super eŁKSa FC 1:1

42e minuut.
Seremet speelt de bal door. Warczachowski speelt de bal door. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna onderschept slim de pass. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. Rejmer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 48%, Super eŁKSa FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOPRowianie - Super eŁKSa FC 1:1

47e minuut.
Kobiela geeft de bal voor. Inworp. Słonina met de inworp. Klungelig pakt Pankiewicz de bal. Pankiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Warczachowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brona komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dambor is nu in balbezit. Pietryka verovert de bal door een tackle van achteren. Seremet geeft de bal voor. Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zamordek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Namysłowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 47%, Super eŁKSa FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOPRowianie - Super eŁKSa FC 1:1