Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super eŁKSa FC TOPRowianie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Mićko geeft de bal voor. Inworp. Byrt met de inworp. Seńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Seńkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gałek speelt de bal door. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski met een sublieme pass. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Byrt geeft de bal voor. Namysłowski rent richting de bal. Mederski onderschept slim de pass. Mederski haalt uit met een fantastische trap. Rejmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super eŁKSa FC - TOPRowianie 1:0

33e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pietryka kopt de bal weg. Ksiądzyna rent richting de bal. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mićko de bal onder controle te krijgen. Rejmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mićko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super eŁKSa FC - TOPRowianie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super eŁKSa FC 49%, TOPRowianie 51%.
Super eŁKSa FC - TOPRowianie 2:0

51e minuut.
Byrt passt de bal zonder na te denken. Mederski is nu in balbezit. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski schiet op doel. Rejmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Monczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warczachowski is nu in balbezit. Met opzet legt Dambor zijn tegenspeler op de grond. Dambor krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Seńkowski geeft een lange en hoge pass. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczachowski onderschept slim de pass. Mederski rent richting de bal. Mederski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Delikatny met een snelle inworp. Pankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gałek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Delikatny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szeja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kusak met de inworp. Kuliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mederski. Mederski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super eŁKSa FC 48%, TOPRowianie 52%.
Super eŁKSa FC - TOPRowianie 2:0