Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogromcy fc Polonia z Bytomia
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kubiak probeert de bal aan de voet te houden. Leszczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupidura. Kupidura krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rydzyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuchnik met een snelle inworp. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Giejsztorewicz probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński geeft een hoge lob. Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pogromcy fc - Polonia z Bytomia 0:1

37e minuut.
Chudy is nu in balbezit. Chudy schiet op doel. Daar is Rydzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupidura rent richting de bal. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. Gostyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Śpiewok de bal. Kowalczuk is nu in balbezit. Kowalczuk geeft de bal voor. Kupidura heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura draait met de bal, schiet en ... Gostyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogromcy fc 50%, Polonia z Bytomia 50%.
pogromcy fc - Polonia z Bytomia 0:1

61e minuut.
Gorgolewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgolewski speelt de bal door. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy onderschept slim de pass. Chudy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pogromcy fc - Polonia z Bytomia 1:1

81e minuut.
Śpiewok probeert de bal aan de voet te houden. Kubiak is nu in balbezit. Popek begaat een overtreding. Popek krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Brękus geeft de bal voor. Gorgolewski rent richting de bal. Gorgolewski probeert naar een medespeler te passen. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogromcy fc 49%, Polonia z Bytomia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pogromcy fc - Polonia z Bytomia 1:1