Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia z Bytomia pogromcy fc
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Leszczyński passt de bal met de wreef. Rołka rent richting de bal. Spodzieja onderschept slim de pass. Śpiewok heeft problemen om de bal te vangen. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Leszczyński de bal onder controle te krijgen. Chudy is nu in balbezit. Chudy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rydzyk is nu in balbezit. Chudy onderschept slim de pass. Chudy geeft een lange en hoge pass. Kupidura rent richting de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski passt de bal in één keer door. Otrocki rent richting de bal. Spodzieja verovert de bal door een tackle van achteren. Spodzieja draait met de bal, schiet en ... Skitek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - pogromcy fc 1:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otrocki met de inworp. Giejsztorewicz rent richting de bal. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Skitek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - pogromcy fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia z Bytomia 45%, pogromcy fc 55%.
Polonia z Bytomia - pogromcy fc 2:0

52e minuut.
Chudy passt de bal in één keer door. Szeja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zientara. Szeja wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia z Bytomia 24%, pogromcy fc 76%.
Polonia z Bytomia - pogromcy fc 2:0