Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS HUWDU FC White Albatros
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 32.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak passt de bal met de wreef. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:1

12e minuut.
Wiergowski geeft de bal voor. Inworp. Sobek met een snelle inworp. Albrici is nu in balbezit. Albrici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:2

16e minuut.
Trîmbiţaş passt de bal met de wreef. Sobek speelt de bal door. Klungelig pakt Wiergowski de bal. Kobylański rent richting de bal. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:3

18e minuut.
Kuźniak passt de bal in één keer door. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici passt de bal met de wreef. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trîmbiţaş passt de bal in één keer door. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Rasiak probeert de bal aan de voet te houden. Kujawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:4

26e minuut.
Kuźniak geeft een hoge lob. Doeltrap. Kujawa trapt de bal weg van het doel. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap. Kujawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Trîmbiţaş speelt de bal door. Noworyta is nu in balbezit. Albrici verovert de bal door een tackle van achteren. Albrici haalt uit met een fantastische trap. Wiergowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bromba geeft de bal voor. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak met een sublieme pass. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Kujawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Plawgo de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gesù zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polakiewicz met een snelle inworp. Gutfeld met een sublieme pass. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HUWDU 79%, FC White Albatros 21%.
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:4

50e minuut.
Bromba speelt de bal door. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici passt de bal zonder na te denken. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wiergowski rent richting de bal. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:5

53e minuut.
Trîmbiţaş met de inworp. Sobek probeert de bal met de borst te controleren. Sobek geeft een hoge lob. Kobylański springt en kopt de bal. Kujawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Dziewicki heeft problemen om de bal te vangen. Trîmbiţaş geeft een lange en hoge pass. Wiergowski probeert de bal aan de voet te houden. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:6

58e minuut.
Gutfeld probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lixandru met een snelle inworp. Kuźniak geeft een hoge lob. Daar is Wiergowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:7

63e minuut.
Kujawa speelt de bal door. Lixandru kopt de bal weg. Albrici kan de bal niet met de borst controleren. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:8

72e minuut.
Kujawa met een sublieme pass. Trîmbiţaş geeft de bal voor. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:9

73e minuut.
Klungelig pakt Bromba de bal. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş passt de bal zonder na te denken. Sobek is nu in balbezit. Sobek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sobek is nu in balbezit. Sobek geeft een hoge lob. Polakiewicz rent richting de bal. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Noworyta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gromko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HUWDU 85%, FC White Albatros 15%.
RKS HUWDU - FC White Albatros 0:9