Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Albatros RKS HUWDU
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 14.4
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Albrici probeert naar een medespeler te passen. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziewicki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Trîmbiţaş kopt de bal weg. Daar is Saleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobek is nu in balbezit. Saleta geeft de bal voor. Sobek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wiergowski trapt de bal weg van het doel. Lixandru kopt de bal weg. Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Albrici is nu in balbezit. Albrici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kobylański geeft een lange en hoge pass. Gesù is nu in balbezit. Kuźniak met een sublieme pass. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Albatros 18%, RKS HUWDU 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC White Albatros - RKS HUWDU 0:0

53e minuut.
Noworyta rent richting de bal. Sobek onderschept slim de pass. Albrici is nu in balbezit. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - RKS HUWDU 1:0

55e minuut.
Kujawa trapt de bal weg van het doel. Lixandru rent richting de bal. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Albrici is nu in balbezit. Albrici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kujawa trapt de bal weg. Lixandru kopt de bal weg. Daar is Polakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak geeft een hoge lob. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gesù probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plawgo speelt de bal door. Mille rent richting de bal. Czyż is nu in balbezit. Czyż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lixandru onderschept slim de pass. Lixandru met een sublieme pass. Kobylański rent richting de bal. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - RKS HUWDU 2:0

67e minuut.
Gutfeld kopt de bal weg. Klungelig pakt Lixandru de bal. Lixandru passt de bal in één keer door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - RKS HUWDU 3:0

73e minuut.
Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - RKS HUWDU 4:0

77e minuut.
Klungelig pakt Polakiewicz de bal. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Polakiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Polakiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Kobylański draait met de bal, schiet en ... Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wiergowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici rent richting de bal. Albrici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański passt de bal in één keer door. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Albrici de bal. Lixandru rent richting de bal. Lixandru passt de bal zonder na te denken. Albrici rent richting de bal. Albrici schiet op doel. Kujawa bokst de bal weg. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - RKS HUWDU 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Albatros 14%, RKS HUWDU 86%.
FC White Albatros - RKS HUWDU 5:0