Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOPRowianie TeamRBC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Ziemiańczyk geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski passt de bal met de wreef. Sędek is nu in balbezit. Sędek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Rejmer trapt de bal weg. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taniukiewicz de bal. Taniukiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pankiewicz geeft de bal voor. Partyka rent richting de bal. Ziemiańczyk is nu in balbezit. Pankiewicz onderschept slim de pass. Pankiewicz draait met de bal, schiet en ... Gołąb bokst de bal weg.

33e minuut.
Grajkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korzeniewski komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ziemiańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiańczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Namysłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędek is nu in balbezit. Sędek draait met de bal, schiet en ... Rejmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ziemiańczyk rent richting de bal. Pankiewicz onderschept slim de pass. Pankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 57%, TeamRBC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOPRowianie - TeamRBC 0:0

56e minuut.
Dambor probeert naar een medespeler te passen. Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Łysiak zijn tegenspeler op de grond. Łysiak krijgt een gele kaart. Śmigło wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Śmigło kan niet meer verder spelen. Delikatny komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Dambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędek verovert de bal door een tackle van achteren. Sędek speelt de bal door. Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dambor geeft een lange en hoge pass. Dobias verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina is nu in balbezit. Słonina schiet op doel. Gołąb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Partyka controleert de bal met de borst. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap. Gołąb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - TeamRBC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 55%, TeamRBC 45%.
TOPRowianie - TeamRBC 1:0