Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia z Bytomia RKS HUWDU
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski passt de bal in één keer door. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja passt de bal met de wreef. Popek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ołtarzewski is nu in balbezit. Gromko verovert de bal door een tackle van achteren. Gromko passt de bal met de wreef. Czyż heeft problemen om de bal te vangen. Czyż draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rydzyk geeft een lange en hoge pass. Czyż heeft problemen om de bal te vangen. Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewicki rent richting de bal. Dziewicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Popek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rasiak de bal. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok draait met de bal, schiet en ... Kujawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - RKS HUWDU 1:0

29e minuut.
Popek passt de bal met de wreef. Polakiewicz is nu in balbezit. Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok schiet op doel. Polakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - RKS HUWDU 2:0

40e minuut.
Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja onderschept slim de pass. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Kujawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - RKS HUWDU 3:0

42e minuut.
Spodzieja rent richting de bal. Popek is nu in balbezit. Popek passt de bal zonder na te denken. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gostyński speelt de bal door. Popek kopt de bal weg. Wiergowski probeert de bal met de borst te controleren. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia z Bytomia 39%, RKS HUWDU 61%.
Polonia z Bytomia - RKS HUWDU 3:0

48e minuut.
Polakiewicz onderschept slim de pass. Polakiewicz met een sublieme pass. Plawgo speelt de bal door. Dziewicki rent richting de bal. Dziewicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gromko onderschept slim de pass. Gromko geeft een lange en hoge pass. Zielonka kopt de bal weg. Dziewicki is nu in balbezit. Dziewicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Wiergowski probeert de bal aan de voet te houden. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok schiet op doel. Kujawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - RKS HUWDU 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia z Bytomia 46%, RKS HUWDU 54%.
Polonia z Bytomia - RKS HUWDU 4:0