Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS HUWDU Polonia z Bytomia
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 23.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Gostyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Popek de bal. Popek probeert naar een medespeler te passen. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Brękus met een snelle inworp. Ołtarzewski geeft de bal voor. Daar is Plawgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - Polonia z Bytomia 0:1

15e minuut.
Spodzieja rent richting de bal. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek probeert naar een medespeler te passen. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko is nu in balbezit. Spodzieja verovert de bal door een tackle van achteren. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Rasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - Polonia z Bytomia 0:2

29e minuut.
Gutfeld rent richting de bal. Gutfeld passt de bal in één keer door. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo heeft problemen om de bal te vangen. Plawgo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gromko rent richting de bal. Popek onderschept slim de pass. Popek passt de bal zonder na te denken. Śpiewok heeft problemen om de bal te vangen. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - Polonia z Bytomia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HUWDU 51%, Polonia z Bytomia 49%.
RKS HUWDU - Polonia z Bytomia 0:3

55e minuut.
Gutfeld rent richting de bal. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo speelt de bal door. Klungelig pakt Dziewicki de bal. Dziewicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - Polonia z Bytomia 1:3

77e minuut.
Ołtarzewski passt de bal zonder na te denken. Popek is nu in balbezit. Popek speelt de bal door. Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - Polonia z Bytomia 1:4

78e minuut.
Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara geeft een hoge lob. Spodzieja kopt de bal weg. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Brękus onderschept slim de pass. Brękus geeft de bal voor. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HUWDU 63%, Polonia z Bytomia 37%.
RKS HUWDU - Polonia z Bytomia 1:4