Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolber Jedłownik Dyzma team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Czeski probeert naar een medespeler te passen. Owczarek is nu in balbezit. Met opzet legt Zaremba zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zaremba naar de kleedkamers voor een vroege douche. Owczarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Protazy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bursiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarek rent richting de bal. Owczarek draait met de bal, schiet en ... Chudy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Owczarek is nu in balbezit. Czeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowik verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mleczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mleczarz haalt uit met een fantastische trap. Kościukiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolber Jedłownik - Dyzma team 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Kawecki de bal. Słowik is nu in balbezit. Słowik speelt de bal door. Mleczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolber Jedłownik 54%, Dyzma team 46%.
Kolber Jedłownik - Dyzma team 1:0

47e minuut.
Pasternak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobieszewski zal de hoekschop nemen. Mleczarz is nu in balbezit. Mleczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Czeski met een sublieme pass. Skuteczny is nu in balbezit. Wojciekiewicz begaat een overtreding. Wojciekiewicz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ułazik rent richting de bal. Ułazik speelt de bal door. Słowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczarz is nu in balbezit. Mleczarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skuteczny met een snelle inworp. Czeski kan de bal niet met de borst controleren. Czeski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Skuteczny heeft problemen om de bal te vangen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protazy maakt een afschuwelijke overtreding. Protazy krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Chudy met een harde bal richting middenveld. Słowik kopt de bal weg. Jendrysiak rent richting de bal. Mleczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mleczarz schiet op doel. Kościukiewicz bokst de bal weg. Paal!

71e minuut.
Słowik verovert de bal door een tackle van achteren. Słowik met een sublieme pass. Kawecki is nu in balbezit. Mleczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mleczarz draait met de bal, schiet en ... Kościukiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jendrysiak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolber Jedłownik - Dyzma team 2:0

77e minuut.
Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugla met een sublieme pass. Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeski is nu in balbezit. Czeski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ułazik geeft een lange en hoge pass. Kawecki geeft een lange en hoge pass. Grajdoł is nu in balbezit. Czeski verovert de bal door een tackle van achteren. Czeski haalt uit met een fantastische trap. Chudy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolber Jedłownik 55%, Dyzma team 45%.
Kolber Jedłownik - Dyzma team 2:0