Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holstein Kiel LKS Dąb Dębieńsko.
532 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Tkaczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczuk passt de bal met de wreef. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Radziwon de bal onder controle te krijgen. Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Radziwon naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki geeft een lange en hoge pass. Karłowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żmijewski met een snelle inworp. Tkaczuk probeert naar een medespeler te passen. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rywczak met een snelle inworp. Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal in één keer door. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola rent richting de bal. Bobola probeert naar een medespeler te passen. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski schiet op doel. Paal!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nawrocki met een harde bal richting middenveld. Bobola kopt de bal weg. Krótki rent richting de bal. Krótki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dobek geeft een hoge lob. Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga probeert naar een medespeler te passen. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tkaczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczuk passt de bal in één keer door. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap. Nawrocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holstein Kiel - LKS Dąb Dębieńsko. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holstein Kiel 52%, LKS Dąb Dębieńsko. 48%.
Holstein Kiel - LKS Dąb Dębieńsko. 0:1

62e minuut.
Rywczak geeft een hoge lob. Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski geeft een lange en hoge pass. Dobek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Majsner trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Szalkowski de bal. Bobola probeert naar een medespeler te passen. Krótki rent richting de bal. Krótki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Szalkowski met een sublieme pass. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski probeert naar een medespeler te passen. Krótki rent richting de bal. Krótki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Faryński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żmijewski met de inworp. Bobola is nu in balbezit. Bobola geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Holstein Kiel - LKS Dąb Dębieńsko. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holstein Kiel 34%, LKS Dąb Dębieńsko. 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holstein Kiel - LKS Dąb Dębieńsko. 1:1