Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ostryyteam Wilkory z Winterfell
Normal Tactiek Trening:P
49% Balbezit 51%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Żurkiewicz rent richting de bal. Żurkiewicz passt de bal zonder na te denken. Węgrzynowski is nu in balbezit. Crisostomi onderschept slim de pass. Crisostomi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kajdana rent richting de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een hoge lob. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woldseth met een sublieme pass. Świtalski rent richting de bal. Świtalski passt de bal zonder na te denken. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Vimos onderschept slim de pass. Vimos met een sublieme pass. van Raalte heeft problemen om de bal te vangen. Błaszczykowski onderschept slim de pass. Błaszczykowski probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Woldseth trapt de bal weg van het doel. Crisostomi heeft problemen om de bal te vangen. Żurkiewicz rent richting de bal. Żurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ostryyteam - Wilkory z Winterfell 1:0

14e minuut.
Crisostomi is nu in balbezit. Kajdana onderschept slim de pass. Kajdana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bermúdez de bal onder controle te krijgen. Woldseth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ostryyteam - Wilkory z Winterfell 2:0

18e minuut.
Crisostomi is nu in balbezit. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kajdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. Woldseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kajdana draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Woldseth met een harde bal richting middenveld. Kajdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Świtalski passt de bal zonder na te denken. Moszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Moszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz met een sublieme pass. Kajdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Błaszczykowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Świtalski probeert de bal met de borst te controleren. Żurkiewicz rent richting de bal. Żurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Woldseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostryyteam - Wilkory z Winterfell 3:0

30e minuut.
Fülep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirakov is nu in balbezit. Sirakov speelt de bal door. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Świtalski kopt de bal weg. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz passt de bal in één keer door. Kajdana rent richting de bal. Kajdana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Woldseth trapt de bal weg. Kajdana speelt de bal door. Węgrzynowski heeft problemen om de bal te vangen. Crisostomi verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
van Raalte rent richting de bal. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana passt de bal in één keer door. Żurkiewicz is nu in balbezit. Żurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Żurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ostryyteam 12%, Wilkory z Winterfell 88%.
ostryyteam - Wilkory z Winterfell 3:0

49e minuut.
Świtalski met een sublieme pass. Crisostomi probeert de bal aan de voet te houden. Kajdana rent richting de bal. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. Woldseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ostryyteam - Wilkory z Winterfell 4:0

50e minuut.
Sirakov passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moszkiewicz neemt de hoekschop. Błaszczykowski is nu in balbezit. Błaszczykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Żurkiewicz rent richting de bal. Żurkiewicz schiet op doel. Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moszkiewicz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirakov verovert de bal door een tackle van achteren. Sirakov haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mojzesowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wultański controleert de bal met de borst. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Kajdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirakov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świtalski. Świtalski krijgt een gele kaart. Sirakov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sirakov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kajdana probeert naar een medespeler te passen. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sirakov rent richting de bal. Błaszczykowski rent richting de bal. Błaszczykowski passt de bal met de wreef. Sirakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirakov draait met de bal, schiet en ... Mojzesowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ostryyteam 36%, Wilkory z Winterfell 64%.
ostryyteam - Wilkory z Winterfell 4:0