Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holstein Kiel Dyzma team
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola probeert naar een medespeler te passen. Kujawski rent richting de bal. Kujawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jendrysiak geeft een hoge lob. Kończak kopt de bal weg. Terekowski rent richting de bal. Czeski onderschept slim de pass. Czeski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nawrocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Owczarek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Czeski controleert de bal met de borst. Terekowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owczarek. Terekowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Terekowski kan niet meer verder spelen. Krasucki komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Skuteczny rent richting de bal. Kończak verovert de bal door een tackle van achteren. Raczkowski met een sublieme pass. Krótki rent richting de bal. Krótki draait met de bal, schiet en ... Kościukiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bobola kan de bal niet met de borst controleren. Herbasch verovert de bal door een tackle van achteren. Herbasch passt de bal in één keer door. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Raczkowski met een snelle inworp. Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Protazy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krótki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kościukiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Paliński met de inworp. Daar is Czeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czeski haalt uit met een fantastische trap. Nawrocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Krasucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żyłas komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Chlorek geeft een hoge lob. Bobola is nu in balbezit. Bobola passt de bal in één keer door. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holstein Kiel 34%, Dyzma team 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holstein Kiel - Dyzma team 0:0

59e minuut.
Skuteczny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czeski rent richting de bal. Czeski geeft de bal voor. Paliński is nu in balbezit. Paliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chlorek met een sublieme pass. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński geeft de bal voor. Owczarek maakt een snoekduik en kopt de bal. Nawrocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Owczarek rent richting de bal. Owczarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żmijewski met de inworp. Daar is Szalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czeski is nu in balbezit. Czeski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Żmijewski met de inworp. Szalkowski rent richting de bal. Czeski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czeski krijgt een gele kaart. Szalkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szalkowski kan niet meer verder spelen. Płonowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Płonowski rent richting de bal. Płonowski passt de bal zonder na te denken. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holstein Kiel 42%, Dyzma team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holstein Kiel - Dyzma team 0:0