Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riders from London ostryyteam
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Rażniewski is nu in balbezit. Żurkiewicz is nu in balbezit. Żurkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kajdana is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Błaszczykowski zal de hoekschop nemen. Daar is Kaferski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajdana onderschept slim de pass. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. Maliszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders from London - ostryyteam 0:1

13e minuut.
Kordana is nu in balbezit. Świtalski verovert de bal door een tackle van achteren. Świtalski probeert naar een medespeler te passen. Kajdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kordana rent richting de bal. Świtalski rent richting de bal. Świtalski passt de bal met de wreef. Kajdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. Maliszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kordana de bal. Rudzki rent richting de bal. Rudzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rażniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurkiewicz geeft de bal voor. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Kajdana de bal onder controle te krijgen. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana verovert de bal door een tackle van achteren. Kajdana draait met de bal, schiet en ... Maliszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riders from London - ostryyteam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riders from London 56%, ostryyteam 44%.
Riders from London - ostryyteam 0:2

46e minuut.
Szmal rent richting de bal. Szmal geeft een lange en hoge pass. Chrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kajdana rent richting de bal. Moszkiewicz rent richting de bal. Kajdana rent richting de bal. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Świtalski onderschept slim de pass. Świtalski met een sublieme pass. Adaszek heeft problemen om de bal te vangen. Błaszczykowski rent richting de bal. Błaszczykowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurkiewicz onderschept slim de pass. Żurkiewicz speelt de bal door. Kajdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana schiet op doel. Maliszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Petrusewicz rent richting de bal. Żurkiewicz onderschept slim de pass. Żurkiewicz speelt de bal door. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riders from London 51%, ostryyteam 49%.
Riders from London - ostryyteam 0:2