Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jędrychowo United Delinki 2021
Wolf-L 9 Tactiek d1
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten solid
adequate Passen solid
weak Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Ouvray de bal. Piast kopt de bal weg. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:1

8e minuut.
Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stawowy geeft een hoge lob. Fodrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Košatka is nu in balbezit. Košatka met een sublieme pass. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray draait met de bal, schiet en ... Fodrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:2

13e minuut.
Princival kopt de bal weg. Piast is nu in balbezit. Piast speelt de bal door. Soukiassyan rent richting de bal. Košatka geeft een hoge lob. Fodrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Konopski geeft een lange en hoge pass. Ouvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukiassyan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Soukiassyan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ouvray roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ouvray kan niet meer verder spelen. Kapinos komt het veld opgelopen. Kapinos met een snel genomen vrije trap. Košatka speelt de bal door. Calão is nu in balbezit. Košatka geeft een hoge lob. Szadkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Fodrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Gałek de bal. Gałek geeft de bal voor. Szadkowski kopt de bal weg. Stawowy geeft een hoge lob. Kapinos is nu in balbezit. Paal! Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrychowo United 71%, Delinki 2021 29%.
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:4

46e minuut.
Filó passt de bal in één keer door. Daar is Gromczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałek krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Baghumyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Gromczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calão probeert naar een medespeler te passen. Košatka rent richting de bal. Košatka geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Szadkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:5

72e minuut.
Calão probeert naar een medespeler te passen. Košatka is nu in balbezit. Košatka passt de bal in één keer door. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:6

80e minuut.
Klungelig pakt Wiankowski de bal. Calão kopt de bal weg. Fitch heeft problemen om de bal te vangen. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:7

88e minuut.
Košatka heeft problemen om de bal te vangen. Košatka met een sublieme pass. Piast probeert naar een medespeler te passen. Kapinos rent richting de bal. Kapinos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrychowo United 60%, Delinki 2021 40%.
Jędrychowo United - Delinki 2021 0:7