Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 Jędrychowo United
d1 Tactiek Wolf-L 9
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten average
good Passen adequate
average Verdedigen weak


2e minuut.
Košatka geeft een lange en hoge pass. Ouvray springt en kopt de bal. Aguerreverre verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy geeft een lange en hoge pass. Szadkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Fitch de bal. Baghumyan rent richting de bal. Ouvray onderschept slim de pass. Ouvray draait met de bal, schiet en ... Fodrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tấn Nam speelt de bal door. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka passt de bal met de wreef. Herold probeert de bal met de borst te controleren. Herold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 36%, Jędrychowo United 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delinki 2021 - Jędrychowo United 0:0

54e minuut.
Fitch rent richting de bal. Piast onderschept slim de pass. Piast met een sublieme pass. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... Fodrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Piast rent richting de bal. Piast draait met de bal, schiet en ... Fodrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Jędrychowo United 1:0

56e minuut.
Tấn Nam met een sublieme pass. Baghumyan rent richting de bal. Ouvray onderschept slim de pass. Ouvray draait met de bal, schiet en ... Fodrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Jędrychowo United 2:0

58e minuut.
Piast passt de bal in één keer door. Košatka is nu in balbezit. Košatka geeft de bal voor. Szadkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Fodrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ouvray is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pekić heeft problemen om de bal te vangen. Pekić probeert naar een medespeler te passen. Piast heeft problemen om de bal te vangen. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... Fodrowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Košatka kopt de bal weg. Ouvray bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fitch. Fitch krijgt een gele kaart. Ouvray roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ouvray kan niet meer verder spelen. Kapinos komt het veld opgelopen. Piast wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stawowy geeft de bal voor. Soukiassyan heeft problemen om de bal te vangen. Kapinos is nu in balbezit. Kapinos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baghumyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Jędrychowo United 3:0

84e minuut.
Fitch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stawowy met de inworp. Piast geeft de bal voor. Fodrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Jędrychowo United 4:0

89e minuut.
Kapinos is nu in balbezit. Kapinos passt de bal zonder na te denken. Piast probeert naar een medespeler te passen. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 28%, Jędrychowo United 72%.
Delinki 2021 - Jędrychowo United 4:0