Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bongha Skocz mi na wuja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Formela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kryński de bal. Kryński passt de bal zonder na te denken. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Duracz onderschept slim de pass. Kiszkurno bereikt de bal nog maar net als eerste. Duracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno is nu in balbezit. Kiszkurno haalt uit met een fantastische trap. Bolanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Skocz mi na wuja 0:1

27e minuut.
Duracz is nu in balbezit. Ossowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duracz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ryłko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balsam kopt de bal weg. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duracz verovert de bal door een tackle van achteren. Duracz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Paleszewiecki is nu in balbezit. Paleszewiecki geeft een hoge lob. Wieniawa kopt de bal weg. Daar is Gzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gzowski schiet op doel. Gałusa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałusa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gzowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bongha - Skocz mi na wuja 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bongha 48%, Skocz mi na wuja 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bongha - Skocz mi na wuja 1:1

68e minuut.
Plata is nu in balbezit. Ryłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryłko passt de bal in één keer door. Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Łachowski met een sublieme pass. Gzowski is nu in balbezit. Daar is Sieniuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Skocz mi na wuja 2:1

84e minuut.
Duracz passt de bal in één keer door. Kiszkurno rent richting de bal. Ossowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiszkurno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duracz neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata geeft een hoge lob. Daar is Balsam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiszkurno is nu in balbezit. Kiszkurno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ryłko rent richting de bal. Ossowski rent richting de bal. Ossowski passt de bal met de wreef. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Skocz mi na wuja 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bongha 53%, Skocz mi na wuja 47%.
bongha - Skocz mi na wuja 3:1