Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakòw Czwa Śląsk Zabrze
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Komoda probeert naar een medespeler te passen. Naumiuk probeert naar een medespeler te passen. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski onderschept slim de pass. Boski schiet op doel. Smolik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gniadek probeert naar een medespeler te passen. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk met een sublieme pass. Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka schiet op doel. Trynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gniadek kopt de bal weg. Katolik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomala. Tomala krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Boski passt de bal in één keer door. Naumiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumiuk geeft een lange en hoge pass. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakòw Czwa 45%, Śląsk Zabrze 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Rakòw Czwa - Śląsk Zabrze 0:0

52e minuut.
Kubot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polanowski. Polanowski krijgt een gele kaart. Pietka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mowlik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk onderschept slim de pass. Pietka rent richting de bal. Pietka schiet op doel. Trynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Szmatiuk rent richting de bal. Pietka is nu in balbezit. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk schiet op doel. Trynkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piszczyk geeft de bal voor. Inworp. Naumiuk met de inworp. Boski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Błachaniec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakòw Czwa - Śląsk Zabrze 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakòw Czwa 50%, Śląsk Zabrze 50%.
RKS Rakòw Czwa - Śląsk Zabrze 1:0