Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Kantono Koko Sledź
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Koclęga geeft een hoge lob. Inworp. Rzeczycki met de inworp. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka geeft een lange en hoge pass. Paal!

26e minuut.
Pietryka is nu in balbezit. Boduch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietryka. Pietryka krijgt een gele kaart. Boduch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Brokuła kopt de bal weg. Próchniak is nu in balbezit. Pietryka onderschept slim de pass. Brokuła rent richting de bal. Brokuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Brzeszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiejkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Koko Sledź 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 52%, Koko Sledź 48%.
Orkan Kantono - Koko Sledź 0:1

56e minuut.
Świerad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Biniaszczyk de bal. Pietryka rent richting de bal. Pietryka haalt uit met een fantastische trap. Daar is Boduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Boduch rent richting de bal. Biniaszczyk onderschept slim de pass. Pietryka met een sublieme pass. Brokuła is nu in balbezit. Brokuła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Koczot met de inworp. Klungelig pakt Mojzesowicz de bal. Mojzesowicz met een sublieme pass. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 41%, Koko Sledź 59%.
Orkan Kantono - Koko Sledź 0:1