Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 Skocz mi na wuja
d1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 16.8
good Schieten weak
solid Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Krasuski met een harde bal richting middenveld. Stawowy kopt de bal weg. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 1:0

12e minuut.
Pachut geeft de bal voor. Daar is Kapinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachut is nu in balbezit. Kapinos onderschept slim de pass. Kapinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Košatka is nu in balbezit. Wałaszek met een sublieme pass. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast geeft de bal voor. Kapinos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 2:0

20e minuut.
Pachut kopt de bal weg. Ryłko rent richting de bal. Kapinos onderschept slim de pass. Kapinos geeft een hoge lob. Szadkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gałek rent richting de bal. Daar is Piast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piast passt de bal met de wreef. Kapinos rent richting de bal. Kapinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 3:0

29e minuut.
Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast passt de bal zonder na te denken. Daar is Stawowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawowy met een sublieme pass. Gałek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sykta rent richting de bal. Piast onderschept slim de pass. Piast probeert naar een medespeler te passen. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 4:0

33e minuut.
Wałaszek passt de bal in één keer door. Daar is Piast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sykta met een sublieme pass. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wałaszek kopt de bal weg. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... Gałusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 5:0

38e minuut.
Gałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapinos schiet op doel. Pachut probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Duracz de bal onder controle te krijgen. Piast rent richting de bal. Piast geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 26%, Skocz mi na wuja 74%.
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 6:0

55e minuut.
Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachut geeft de bal voor. Inworp. Calão met een snelle inworp. Košatka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Bogieł de bal onder controle te krijgen. Plata rent richting de bal. Piast speelt de bal door. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sykta geeft een hoge lob. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy speelt de bal door. Klungelig pakt Szadkowski de bal. Szadkowski geeft de bal voor. Gałusa bokst de bal weg.

67e minuut.
Košatka speelt de bal door. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast passt de bal zonder na te denken. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Princival kopt de bal weg. Calão geeft een lange en hoge pass. Kapinos probeert naar een medespeler te passen. Piast is nu in balbezit. Piast draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 7:0

78e minuut.
Klungelig pakt Piast de bal. Piast met een sublieme pass. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pachut de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 8:0

82e minuut.
Doeltrap. Gałusa met een harde bal richting middenveld. Calão kopt de bal weg. Kapinos is nu in balbezit. Kapinos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Szadkowski onderschept slim de pass. Piast is nu in balbezit. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos schiet op doel. Pachut probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gałusa met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Košatka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piast rent richting de bal. Piast geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 9%, Skocz mi na wuja 91%.
Delinki 2021 - Skocz mi na wuja 8:0