Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Śląsk Zabrze Koko Sledź
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blaut met een snelle inworp. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk schiet op doel. Daar is Kmita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Mowlik de bal. Śmiejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiejkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grzyb de bal. Grzyb draait met de bal, schiet en ... Smolik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stańko zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzyb heeft problemen om de bal te vangen. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Zabrze - Koko Sledź 0:1

9e minuut.
Golik is nu in balbezit. Golik passt de bal met de wreef. Boduch probeert de bal aan de voet te houden. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Zabrze - Koko Sledź 0:2

26e minuut.
Błachaniec probeert naar een medespeler te passen. Pietka is nu in balbezit. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk draait met de bal, schiet en ... Kmita probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dziwny neemt de hoekschop. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Kopaliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmiejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiejkowski geeft een hoge lob. Smolik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Zabrze - Koko Sledź 0:3

36e minuut.
Próchniak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blaut met de inworp. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Próchniak geeft een lange en hoge pass. Stańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błachaniec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk Zabrze 41%, Koko Sledź 59%.
Śląsk Zabrze - Koko Sledź 0:3

52e minuut.
Koclęga rent richting de bal. Pietka verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk haalt uit met een fantastische trap. Koźmiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Koźmiński niet meer kan verder spelen. Polnar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Blaut kopt de bal weg. Próchniak controleert de bal met de borst. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kopaliński kopt de bal weg. Katolik heeft problemen om de bal te vangen. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Śmiejkowski rent richting de bal. Śmiejkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Piszczyk geeft een hoge lob. Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk schiet op doel. Polnar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Zabrze - Koko Sledź 1:3

81e minuut.
Inworp. Stańko met de inworp. Śmiejkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga passt de bal met de wreef. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiejkowski is nu in balbezit. Śmiejkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk Zabrze 54%, Koko Sledź 46%.
Śląsk Zabrze - Koko Sledź 1:3