Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakòw Czwa Orkan Kantono
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Biniaszczyk met een sublieme pass. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot is nu in balbezit. Brokuła verovert de bal door een tackle van achteren. Brokuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gniadek met een snelle inworp. Kubot is nu in balbezit. Pietryka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pietryka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakòw Czwa 43%, Orkan Kantono 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Rakòw Czwa - Orkan Kantono 0:0

66e minuut.
Biniaszczyk passt de bal met de wreef. Daar is Tomala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala speelt de bal door. Naumiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumiuk geeft de bal voor. Kwella bokst de bal weg.

71e minuut.
Trynkiewicz trapt de bal weg. Milanowski kopt de bal weg. Daar is Polanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brokuła is nu in balbezit. Brokuła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakòw Czwa - Orkan Kantono 0:1

73e minuut.
Pietryka rent richting de bal. Polkowski onderschept slim de pass. Polkowski speelt de bal door. Boski rent richting de bal. Boski haalt uit met een fantastische trap. Kwella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pietryka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biniaszczyk met een snel genomen vrije trap. Gwiżdż kopt de bal weg. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła onderschept slim de pass. Brokuła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milanowski. Boski raakt geblesseerd tijdens het duel. Boski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polkowski rent richting de bal. Polkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakòw Czwa 48%, Orkan Kantono 52%.
RKS Rakòw Czwa - Orkan Kantono 0:1