Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Kantono RKS Rakòw Czwa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Tomala rent richting de bal. Tomala passt de bal zonder na te denken. Krawężnik is nu in balbezit. Brokuła verovert de bal door een tackle van achteren. Brokuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Naumiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trumiński krijgt een gele kaart. Boski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - RKS Rakòw Czwa 0:1

19e minuut.
Milanowski probeert naar een medespeler te passen. Naumiuk is nu in balbezit. Naumiuk passt de bal in één keer door. Polkowski rent richting de bal. Polkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - RKS Rakòw Czwa 0:2

25e minuut.
Pietryka verovert de bal door een tackle van achteren. Pietryka passt de bal zonder na te denken. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła draait met de bal, schiet en ... Polanowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Świerad zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Biniaszczyk de bal. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 52%, RKS Rakòw Czwa 48%.
Orkan Kantono - RKS Rakòw Czwa 0:2

47e minuut.
Kubot met een sublieme pass. Polkowski is nu in balbezit. Biniaszczyk onderschept slim de pass. Boski is nu in balbezit. Boski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Polkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaduk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski geeft een lange en hoge pass. Naumiuk is nu in balbezit. Naumiuk geeft de bal voor. Kaduk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Biniaszczyk onderschept slim de pass. Biniaszczyk met een sublieme pass. Krawężnik rent richting de bal. Brokuła verovert de bal door een tackle van achteren. Brokuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pietryka is nu in balbezit. Boski is nu in balbezit. Boski passt de bal met de wreef. Kaduk is nu in balbezit. Kaduk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kaduk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzeszczyński. Kaduk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naumiuk met een snel genomen vrije trap. Kaduk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 47%, RKS Rakòw Czwa 53%.
Orkan Kantono - RKS Rakòw Czwa 0:2