Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Śląsk Zabrze Jędrychowo United
Normal Tactiek Wolf-L 9
51% Balbezit 49%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 31.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Mogiełka is nu in balbezit. Mogiełka geeft de bal voor. Daar is Piszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk speelt de bal door. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk geeft een hoge lob. Inworp. Tấn Nam met een snelle inworp. Filó geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tấn Nam met een sublieme pass. Gromczak rent richting de bal. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak onderschept slim de pass. Gromczak schiet op doel. Smolik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk Zabrze 71%, Jędrychowo United 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Śląsk Zabrze - Jędrychowo United 0:0

50e minuut.
Tấn Nam rent richting de bal. Tấn Nam met een sublieme pass. Daar is Kopaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smolik met een harde bal richting middenveld. Katolik kopt de bal weg. Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filó met de inworp. Tấn Nam geeft een lange en hoge pass. Gromczak krijgt zijn hoofd ertegen. Smolik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Filó geeft een lange en hoge pass. Daar is Mogiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogiełka met een sublieme pass. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Blaut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tấn Nam. Tấn Nam krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Inworp. Tấn Nam met een snelle inworp. Filó probeert de bal met de borst te controleren. Filó geeft de bal voor. Wiankowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gromczak rent richting de bal. Gromczak haalt uit met een fantastische trap. Smolik bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogiełka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski haalt uit met een fantastische trap. Smolik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Zabrze - Jędrychowo United 0:1

89e minuut.
Tấn Nam geeft een hoge lob. Kopaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kopaliński onderschept slim de pass. Mogiełka controleert de bal met de borst. Mogiełka geeft een hoge lob. Smolik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk Zabrze 79%, Jędrychowo United 21%.
Śląsk Zabrze - Jędrychowo United 0:1