Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bongha FC Siór
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Sitarek geeft de bal voor. Kryński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badana is nu in balbezit. Badana schiet op doel. Bolanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - FC Siór 0:1

5e minuut.
Łachowski kopt de bal weg. Daar is Trzaska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolnik rent richting de bal. Gzowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gzowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniuta rent richting de bal. Wolnik met een sublieme pass. Sieniuta is nu in balbezit. Sieniuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bongha - FC Siór 1:1

11e minuut.
Łachowski onderschept slim de pass. Łachowski speelt de bal door. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Szemoński kopt de bal weg. Wędrowycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Badana rent richting de bal. Waleski rent richting de bal. Waleski met een sublieme pass. Sitarek rent richting de bal. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński is nu in balbezit. Gzowski onderschept slim de pass. Gzowski schiet op doel. Wędrowycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - FC Siór 2:1

34e minuut.
Waleski rent richting de bal. Waleski geeft een hoge lob. Balsam rent richting de bal. Dulas onderschept slim de pass. Dulas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Trzaska met een sublieme pass. Badana is nu in balbezit. Ossowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badana raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wolnik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bongha 54%, FC Siór 46%.
bongha - FC Siór 2:1

57e minuut.
Gzowski speelt de bal door. Szemoński rent richting de bal. Sieniuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szemoński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szemoński kan niet meer verder spelen. Siemieniuk komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kryński geeft de bal voor. Śledź heeft problemen om de bal te vangen. Sieniuta is nu in balbezit. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Badana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski met een sublieme pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bongha 42%, FC Siór 58%.
bongha - FC Siór 2:1