Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Kantono Skocz mi na wuja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


26e minuut.
Świerad is nu in balbezit. Wałaszek rent richting de bal. Świerad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerad krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Brokuła probeert naar een medespeler te passen. Milanowski probeert naar een medespeler te passen. Sykta is nu in balbezit. Pietryka verovert de bal door een tackle van achteren. Pietryka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duracz onderschept slim de pass. Kiszkurno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno draait met de bal, schiet en ... Kwella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Skocz mi na wuja 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 56%, Skocz mi na wuja 44%.
Orkan Kantono - Skocz mi na wuja 0:1

61e minuut.
Pachut passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pietryka de bal onder controle te krijgen. Brokuła rent richting de bal. Brokuła haalt uit met een fantastische trap. Gałusa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orkan Kantono - Skocz mi na wuja 1:1

63e minuut.
Rzeczycki rent richting de bal. Rzeczycki passt de bal met de wreef. Ryłko is nu in balbezit. Pietryka rent richting de bal. Pietryka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Skocz mi na wuja 2:1

83e minuut.
Bogieł met een snelle inworp. Biniaszczyk is nu in balbezit. Duracz maakt een afschuwelijke overtreding. Duracz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Trumiński met de inworp. Rzeczycki is nu in balbezit. Rzeczycki geeft een lange en hoge pass. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 44%, Skocz mi na wuja 56%.
Orkan Kantono - Skocz mi na wuja 2:1