Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skocz mi na wuja Orkan Kantono
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Krasuski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bogieł de bal onder controle te krijgen. Biniaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duracz verovert de bal door een tackle van achteren. Duracz speelt de bal door. Kiszkurno is nu in balbezit. Kiszkurno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skocz mi na wuja - Orkan Kantono 1:0

15e minuut.
Plata probeert naar een medespeler te passen. Brzeszczyński rent richting de bal. Kiszkurno onderschept slim de pass. Duracz rent richting de bal. Duracz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Karłowicz met de inworp. Klungelig pakt Milanowski de bal. Duracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duracz draait met de bal, schiet en ... Kwella bokst de bal weg.

40e minuut.
Pachut heeft problemen om de bal te vangen. Brokuła is nu in balbezit. Pachut begaat een overtreding. Brokuła raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pietryka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skocz mi na wuja 53%, Orkan Kantono 47%.
Skocz mi na wuja - Orkan Kantono 1:0

59e minuut.
Ćmikiewicz geeft een hoge lob. Kwapisz rent richting de bal. Plata begaat een overtreding. Kwapisz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kwapisz kan niet meer verder spelen. Biniaszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brokuła maakt een snoekduik en kopt de bal. Gałusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Biniaszczyk met de inworp. Pietryka is nu in balbezit. Plata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plata krijgt een gele kaart. Pietryka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pietryka neemt de penalty, wat een uithaal! Gałusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Biniaszczyk is nu in balbezit. Ryłko onderschept slim de pass. Ryłko met een sublieme pass. Kiszkurno rent richting de bal. Kiszkurno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Karłowicz met een sublieme pass. Świerad speelt de bal door. Ryłko rent richting de bal. Brokuła onderschept slim de pass. Brokuła schiet op doel. Gałusa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Wałaszek verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świerad met een snelle inworp. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wałaszek speelt de bal door. Pietryka rent richting de bal. Pietryka passt de bal in één keer door. Brokuła heeft problemen om de bal te vangen. Brokuła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skocz mi na wuja 56%, Orkan Kantono 44%.
Skocz mi na wuja - Orkan Kantono 1:0