Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 Śląsk Zabrze
d1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 16.9
solide Schieten waardeloos
solide Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Wędrowycz probeert naar een medespeler te passen. Ouvray met een sublieme pass. Klungelig pakt Szadkowski de bal. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... Smolik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 1:0

7e minuut.
Kopaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Ouvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvray met een sublieme pass. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gałek rent richting de bal. Gałek passt de bal zonder na te denken. Stawowy geeft de bal voor. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Piast is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katolik. Piast raakt geblesseerd tijdens het duel. Calão zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 2:0

23e minuut.
Princival probeert naar een medespeler te passen. Piast rent richting de bal. Piast passt de bal met de wreef. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast verovert de bal door een tackle van achteren. Piast geeft een hoge lob. Ouvray rent richting de bal. Ouvray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Blaut rent richting de bal. Gałek speelt de bal door. Stawowy rent richting de bal. Stawowy geeft een hoge lob. Smolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Stawowy is nu in balbezit. Stawowy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kopaliński de bal. Ouvray rent richting de bal. Ouvray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 3:0

35e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast onderschept slim de pass. Piast passt de bal met de wreef. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wędrowycz geeft een hoge lob. Konopski is nu in balbezit. Konopski passt de bal in één keer door. Košatka is nu in balbezit. Košatka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Smolik trapt de bal weg van het doel. Piast kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopaliński de bal. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 18%, Śląsk Zabrze 82%.
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 3:0

46e minuut.
Piast met een sublieme pass. Stawowy rent richting de bal. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Calão onderschept slim de pass. Piast rent richting de bal. Piast probeert naar een medespeler te passen. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Calão rent richting de bal. Calão passt de bal in één keer door. Košatka met een sublieme pass. Ouvray heeft problemen om de bal te vangen. Ouvray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piast rent richting de bal. Piast met een sublieme pass. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel. Smolik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 4:0

60e minuut.
Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast onderschept slim de pass. Piast geeft de bal voor. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ouvray haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Smolik met een harde bal richting middenveld. Piast rent richting de bal. Piast geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Konopski geeft een lange en hoge pass. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek speelt de bal door. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap. Smolik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Calão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałek met een sublieme pass. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray haalt uit met een fantastische trap. Smolik bokst de bal weg. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 5:0

76e minuut.
Wędrowycz rent richting de bal. Košatka verovert de bal door een tackle van achteren. Košatka passt de bal in één keer door. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Princival speelt de bal door. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Ouvray rent richting de bal. Piast rent richting de bal. Piast geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Błachaniec rent richting de bal. Stawowy onderschept slim de pass. Stawowy speelt de bal door. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smolik probeert wanhopig de bal te grijpen. Ouvray rent richting de bal. Ouvray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 6:0

84e minuut.
Košatka is nu in balbezit. Košatka met een sublieme pass. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... Smolik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 7:0

88e minuut.
Ouvray kan de bal niet met de borst controleren. Piast is nu in balbezit. Piast probeert naar een medespeler te passen. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 16%, Śląsk Zabrze 84%.
Delinki 2021 - Śląsk Zabrze 7:0