Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Kantono bongha
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


23e minuut.
Karłowicz rent richting de bal. Gzowski onderschept slim de pass. Ćmikiewicz rent richting de bal. Gzowski onderschept slim de pass. Gzowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

25e minuut.
Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski probeert naar een medespeler te passen. Brzeszczyński rent richting de bal. Gzowski onderschept slim de pass. Gzowski schiet op doel. Kwella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - bongha 0:1

28e minuut.
Brokuła probeert de bal met de borst te controleren. Balsam rent richting de bal. Balsam geeft een lange en hoge pass. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk geeft een lange en hoge pass. Bolanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła haalt uit met een fantastische trap. Paleszewiecki kopt de bal weg. Brokuła is nu in balbezit. Brokuła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 54%, bongha 46%.
Orkan Kantono - bongha 0:1

56e minuut.
Wieniawa geeft een hoge lob. Karłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ... Ćmikiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Milanowski kopt de bal weg. Karłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Formela geeft een lange en hoge pass. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa passt de bal zonder na te denken. Gzowski heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 58%, bongha 42%.
Orkan Kantono - bongha 0:1