Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 FC Siór
d1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 19.4
solide Schieten waardeloos
solide Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Košatka met een sublieme pass. Szemoński met een sublieme pass. Piast speelt de bal door. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 1:0

8e minuut.
Stawowy rent richting de bal. Stawowy geeft een hoge lob. Ouvray rent richting de bal. Ouvray haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 2:0

10e minuut.
Szadkowski rent richting de bal. Ouvray is nu in balbezit. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski schiet op doel. Wędrowycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 3:0

11e minuut.
Sitarek speelt de bal door. Wysiecki heeft problemen om de bal te vangen. Wysiecki geeft een lange en hoge pass. Szadkowski probeert de bal aan de voet te houden. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 4:0

12e minuut.
Košatka is nu in balbezit. Košatka probeert naar een medespeler te passen. Śledź probeert de bal aan de voet te houden. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Piast heeft problemen om de bal te vangen. Piast passt de bal met de wreef. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Princival speelt de bal door. Klungelig pakt Piast de bal. Piast passt de bal in één keer door. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 5:0

22e minuut.
Piast met een sublieme pass. Szadkowski is nu in balbezit. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray draait met de bal, schiet en ... Szemoński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wędrowycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Stawowy met de inworp. Gałek probeert de bal met de borst te controleren. Gałek geeft de bal voor. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 6:0

23e minuut.
Dulas passt de bal in één keer door. Szadkowski is nu in balbezit. Ouvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast is nu in balbezit. Piast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast verovert de bal door een tackle van achteren. Piast probeert naar een medespeler te passen. Ouvray rent richting de bal. Ouvray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pekić passt de bal zonder na te denken. Piast kan de bal niet met de borst controleren. Piast met een sublieme pass. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 7:0

30e minuut.
Piast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piast passt de bal in één keer door. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 8:0

37e minuut.
Stawowy speelt de bal door. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski geeft de bal voor. Košatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Košatka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wysiecki de bal. Stawowy rent richting de bal. Stawowy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ouvray rent richting de bal. Ouvray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 9:0

43e minuut.
Stawowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piast geeft een hoge lob. Ouvray rent richting de bal. Ouvray draait met de bal, schiet en ... Szemoński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Košatka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szteter kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Szadkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 12%, FC Siór 88%.
Delinki 2021 - FC Siór 10:0

56e minuut.
Wolnik is nu in balbezit. Stawowy onderschept slim de pass. Stawowy speelt de bal door. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Sitarek rent richting de bal. Gałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek probeert naar een medespeler te passen. Stawowy rent richting de bal. Stawowy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Wędrowycz trapt de bal weg. Stawowy kopt de bal weg. Piast rent richting de bal. Piast draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz bokst de bal weg. Ouvray springt en kopt de bal. Wędrowycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Trzaska rent richting de bal. Trzaska geeft een hoge lob. Gałek is nu in balbezit. Gałek geeft een lange en hoge pass. Szadkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Košatka is nu in balbezit. Košatka probeert naar een medespeler te passen. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray schiet op doel. De bal raakt de paal. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 11:0

85e minuut.
Pekić rent richting de bal. Pekić passt de bal in één keer door. Gałek is nu in balbezit. Gałek geeft een hoge lob. Szteter heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Piast haalt uit met een fantastische trap. Szteter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stawowy rent richting de bal. Stawowy passt de bal in één keer door. Ouvray rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Siór 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 14%, FC Siór 86%.
Delinki 2021 - FC Siór 12:0