Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Kantono Jędrychowo United
Normal Tactiek Wolf-L 9
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 31.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen goed
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Klungelig pakt Mogiełka de bal. Mogiełka geeft de bal voor. Gromczak kopt de bal weg. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Jędrychowo United 0:1

32e minuut.
Rzeczycki is nu in balbezit. Mogiełka onderschept slim de pass. Mogiełka geeft een hoge lob. Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Filó onderschept slim de pass. Filó passt de bal met de wreef. Gromczak is nu in balbezit. Gromczak schiet op doel. Kwella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Jędrychowo United 0:2

45e minuut.
Kwella trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tấn Nam de bal. Tấn Nam kopt de bal weg. Gromczak rent richting de bal. Gromczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 81%, Jędrychowo United 19%.
Orkan Kantono - Jędrychowo United 0:2

52e minuut.
Tấn Nam speelt de bal door. Filó rent richting de bal. Filó met een sublieme pass. Gromczak rent richting de bal. Gromczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghumyan geeft een hoge lob. Filó kopt de bal weg. Gromczak rent richting de bal. Gromczak draait met de bal, schiet en ... Kwella bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Kwella trapt de bal weg. Tấn Nam kopt de bal weg. Gromczak heeft problemen om de bal te vangen. Gromczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ćmikiewicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Brzeszczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogiełka met de inworp. Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mogiełka probeert naar een medespeler te passen. Soukiassyan is nu in balbezit. Soukiassyan passt de bal zonder na te denken. Gromczak is nu in balbezit. Gromczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 78%, Jędrychowo United 22%.
Orkan Kantono - Jędrychowo United 0:2