Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bongha Śląsk Zabrze
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Błachaniec rent richting de bal. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta rent richting de bal. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka schiet op doel. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik passt de bal zonder na te denken. Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka schiet op doel. Bolanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Pietka de bal. Pietka schiet op doel. Paleszewiecki probeert de bal aan de voet te houden. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk passt de bal met de wreef. Balsam rent richting de bal. Balsam passt de bal met de wreef. Bolanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Śląsk Zabrze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bongha 50%, Śląsk Zabrze 50%.
bongha - Śląsk Zabrze 0:1

50e minuut.
Wędrowycz kopt de bal weg. Kopaliński probeert de bal aan de voet te houden. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. Smolik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bongha - Śląsk Zabrze 1:1

80e minuut.
Błachaniec met een snelle inworp. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik probeert naar een medespeler te passen. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wieniawa met een snelle inworp. Jońca speelt de bal door. Wędrowycz is nu in balbezit. Gzowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gzowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bongha 43%, Śląsk Zabrze 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bongha - Śląsk Zabrze 1:1