Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Siór Jędrychowo United
Normal Tactiek Wolf-L 9
48% Balbezit 52%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 35.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Trzaska rent richting de bal. Abele probeert naar een medespeler te passen. Śledź bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold verovert de bal door een tackle van achteren. Herold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siór - Jędrychowo United 0:1

12e minuut.
Filó is nu in balbezit. Filó geeft een hoge lob. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Abele onderschept slim de pass. Abele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siór - Jędrychowo United 0:2

15e minuut.
Wysiecki is nu in balbezit. Filó onderschept slim de pass. Filó passt de bal in één keer door. Abele bereikt de bal nog maar net als eerste. Abele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Tấn Nam geeft een hoge lob. Herold rent richting de bal. Abele bereikt de bal nog maar net als eerste. Abele haalt uit met een fantastische trap. Szemoński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Mogiełka probeert naar een medespeler te passen. Herold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abele rent richting de bal. Abele haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siór - Jędrychowo United 0:3

23e minuut.
Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold onderschept slim de pass. Herold geeft de bal voor. Tấn Nam rent richting de bal. Tấn Nam schiet op doel. Wędrowycz bokst de bal weg.

26e minuut.
Filó geeft een hoge lob. Herold heeft problemen om de bal te vangen. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Abele onderschept slim de pass. Abele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wędrowycz trapt de bal weg van het doel. Tấn Nam kopt de bal weg. Szteter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abele is nu in balbezit. Abele haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Szemoński is nu in balbezit. Szemoński geeft de bal voor. Tấn Nam met een sublieme pass. Klungelig pakt Filó de bal. Filó geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Wędrowycz met een harde bal richting middenveld. Tấn Nam kopt de bal weg. Abele rent richting de bal. Abele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Szemoński kopt de bal weg. Wolnik probeert de bal met de borst te controleren. Tấn Nam geeft een hoge lob. Herold rent richting de bal. Herold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogiełka met een snelle inworp. Trzaska verovert de bal door een tackle van achteren. Abele rent richting de bal. Abele schiet op doel. Wędrowycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Herold passt de bal in één keer door. Tấn Nam rent richting de bal. Tấn Nam speelt de bal door. Abele is nu in balbezit. Abele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wędrowycz probeert naar een medespeler te passen. Śledź speelt de bal door. Szteter is nu in balbezit. Abele verovert de bal door een tackle van achteren. Abele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Szemoński probeert naar een medespeler te passen. Waleski is nu in balbezit. Mogiełka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mogiełka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Szemoński geeft een hoge lob. Frezzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dulas. Dulas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siór 82%, Jędrychowo United 18%.
FC Siór - Jędrychowo United 0:3

47e minuut.
Szteter is nu in balbezit. Szteter geeft een lange en hoge pass. Frezzi kopt de bal weg. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abele bereikt de bal nog maar net als eerste. Abele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siór - Jędrychowo United 0:4

54e minuut.
Doeltrap. Wędrowycz met een harde bal richting middenveld. Tấn Nam speelt de bal door. Abele is nu in balbezit. Abele schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siór - Jędrychowo United 0:5

58e minuut.
Szemoński geeft een lange en hoge pass. Mogiełka speelt de bal door. Śledź heeft problemen om de bal te vangen. Herold rent richting de bal. Herold draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mogiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Herold is nu in balbezit. Herold passt de bal zonder na te denken. Tấn Nam rent richting de bal. Tấn Nam geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó probeert naar een medespeler te passen. Abele bereikt de bal nog maar net als eerste. Abele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siór - Jędrychowo United 0:6

73e minuut.
Filó is nu in balbezit. Filó speelt de bal door. Herold is nu in balbezit. Herold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siór - Jędrychowo United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siór 81%, Jędrychowo United 19%.
FC Siór - Jędrychowo United 0:7