Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 Orkan Kantono
d1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Ćmikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmikiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stawowy met de inworp. Gałek geeft een lange en hoge pass. Kwella bokst de bal weg.

6e minuut.
Gałek heeft problemen om de bal te vangen. Gałek geeft de bal voor. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Orkan Kantono 1:0

8e minuut.
Košatka geeft een lange en hoge pass. Daar is Karłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Orkan Kantono 2:0

19e minuut.
Trumiński geeft de bal voor. Inworp. Calão met de inworp. Košatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Košatka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Calão is nu in balbezit. Calão passt de bal zonder na te denken. Košatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Košatka geeft een lange en hoge pass. Ouvray krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Świerad is nu in balbezit. Stawowy verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy geeft een hoge lob. Szadkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Orkan Kantono 3:0

33e minuut.
Stawowy geeft een lange en hoge pass. Kwella probeert naar een medespeler te passen. Konopski geeft een lange en hoge pass. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brokuła is nu in balbezit. Knutsen onderschept slim de pass. Knutsen speelt de bal door. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 25%, Orkan Kantono 75%.
Delinki 2021 - Orkan Kantono 3:0

47e minuut.
Szadkowski kopt de bal weg. Trumiński probeert de bal met de borst te controleren. Košatka probeert naar een medespeler te passen. Ouvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Piast passt de bal zonder na te denken. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmikiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ćmikiewicz krijgt een gele kaart. Szadkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Piast neemt de penalty, wat een uithaal! Kwella bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Calão met een sublieme pass. Stawowy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ćmikiewicz de bal. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Orkan Kantono 4:0

60e minuut.
Ouvray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzeszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvray verovert de bal door een tackle van achteren. Ouvray schiet op doel. Kwella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Gałek met de inworp. Stawowy rent richting de bal. Stawowy geeft de bal voor. Ouvray krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Košatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Košatka geeft een lange en hoge pass. Ćmikiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Košatka kopt de bal weg. Ouvray is nu in balbezit. Brzeszczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ouvray raakt geblesseerd tijdens het duel. Piast kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kwella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast passt de bal met de wreef. Karłowicz rent richting de bal. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Orkan Kantono 5:0

71e minuut.
Pietryka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trumiński de bal. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvray verovert de bal door een tackle van achteren. Ouvray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Orkan Kantono 6:0

77e minuut.
Daar is Gałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałek geeft een lange en hoge pass. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap. Kwella probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Piast met een sublieme pass. Stawowy heeft problemen om de bal te vangen. Karłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gałek kopt de bal weg. Piast is nu in balbezit. Piast probeert naar een medespeler te passen. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ouvray rent richting de bal. Ouvray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Orkan Kantono 7:0

87e minuut.
Biniaszczyk met een sublieme pass. Trumiński heeft problemen om de bal te vangen. Ouvray is nu in balbezit. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 15%, Orkan Kantono 85%.
Delinki 2021 - Orkan Kantono 7:0