Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Kantono Delinki 2021
Normal Tactiek d1
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Trumiński geeft een hoge lob. Calão is nu in balbezit. Calão geeft de bal voor. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:1

7e minuut.
Milanowski passt de bal zonder na te denken. Biniaszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Piast is nu in balbezit. Piast haalt uit met een fantastische trap. Ouvray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:2

15e minuut.
Stawowy kopt de bal weg. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ouvray de bal. Ouvray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Knutsen is nu in balbezit. Brokuła onderschept slim de pass. Calão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calão krijgt een gele kaart. Brokuła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brokuła kan niet meer verder spelen.

19e minuut.
Stawowy speelt de bal door. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray met een sublieme pass. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:3

20e minuut.
Brzeszczyński passt de bal in één keer door. Ouvray kan de bal niet met de borst controleren. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:4

23e minuut.
Piast geeft de bal voor. Ouvray rent richting de bal. Ouvray speelt de bal door. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kwella met een sublieme pass. Piast controleert de bal met de borst. Piast passt de bal met de wreef. Szadkowski heeft problemen om de bal te vangen. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Biniaszczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calão met de inworp. Košatka geeft een hoge lob. Ouvray maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Calão is nu in balbezit. Calão geeft een hoge lob. Daar is Szadkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Trumiński rent richting de bal. Piast verovert de bal door een tackle van achteren. Piast probeert naar een medespeler te passen. Ouvray is nu in balbezit. Ouvray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy passt de bal zonder na te denken. Brzeszczyński rent richting de bal. Ouvray verovert de bal door een tackle van achteren. Ouvray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:5

44e minuut.
Piast verovert de bal door een tackle van achteren. Piast passt de bal met de wreef. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... Kwella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 80%, Delinki 2021 20%.
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:5

48e minuut.
Košatka rent richting de bal. Košatka geeft de bal voor. Trumiński heeft problemen om de bal te vangen. Košatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Košatka geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Doeltrap. Brzeszczyński met een harde bal richting middenveld. Inworp. Calão met de inworp. Košatka geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kwella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Szadkowski de bal. Ouvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Ouvray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trumiński rent richting de bal. Ouvray verovert de bal door een tackle van achteren. Ouvray haalt uit met een fantastische trap. Kwella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:6

58e minuut.
Trumiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calão met een snelle inworp. Košatka rent richting de bal. Košatka geeft een hoge lob. Kwella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:7

61e minuut.
Košatka is nu in balbezit. Košatka geeft een hoge lob. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ouvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvray schiet op doel. Paal! Košatka is nu in balbezit. Košatka geeft de bal voor. Szadkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:8

66e minuut.
Biniaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast geeft een hoge lob. Szadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Piast heeft problemen om de bal te vangen. Piast passt de bal zonder na te denken. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski draait met de bal, schiet en ... Kwella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:9

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Košatka met de inworp. Biniaszczyk is nu in balbezit. Piast verovert de bal door een tackle van achteren. Piast geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Calão probeert naar een medespeler te passen. Piast is nu in balbezit. Piast met een sublieme pass. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski haalt uit met een fantastische trap. Kwella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Świerad is nu in balbezit. Gałek onderschept slim de pass. Gałek speelt de bal door. Ouvray rent richting de bal. Ouvray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:10

82e minuut.
Calão rent richting de bal. Calão passt de bal met de wreef. Ouvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:11

87e minuut.
Stawowy geeft een lange en hoge pass. Ćmikiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ouvray rent richting de bal. Ouvray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Kantono 87%, Delinki 2021 13%.
Orkan Kantono - Delinki 2021 0:12