Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ssaki Leśne KS Strzegomka Stróża
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten good
poor Passen very good
hopeless Verdedigen average


6e minuut.
Vilas-Boas met een sublieme pass. Oddoni is nu in balbezit. Guga begaat een overtreding. Guga krijgt een gele kaart. Mankiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koczko komt het veld opgelopen. Vilas-Boas met een snel genomen vrije trap. Gogean springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kubach heeft problemen om de bal te vangen. Kubach passt de bal met de wreef. Daar is Rudak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudak geeft een hoge lob. Gogean krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Oddoni kan de bal niet met de borst controleren. Oddoni met een sublieme pass. Angelici rent richting de bal. Gogean rent richting de bal. Gogean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici rent richting de bal. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici rent richting de bal. Angelici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ssaki Leśne - KS Strzegomka Stróża 0:1

19e minuut.
Szulej speelt de bal door. Daar is Gogean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogean passt de bal zonder na te denken. Angelici rent richting de bal. Angelici draait met de bal, schiet en ... Kafel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ssaki Leśne - KS Strzegomka Stróża 0:2

20e minuut.
Gogean rent richting de bal. Kryński speelt de bal door. Klungelig pakt Vilas-Boas de bal. Angelici rent richting de bal. Angelici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Rudak verovert de bal door een tackle van achteren. Rudak probeert naar een medespeler te passen. Gogean rent richting de bal. Gogean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski geeft een hoge lob. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean draait met de bal, schiet en ... Kafel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ssaki Leśne - KS Strzegomka Stróża 0:3

35e minuut.
Angelici passt de bal in één keer door. Gogean is nu in balbezit. Kryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean verovert de bal door een tackle van achteren. Gogean haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jajszczyk met de inworp. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek passt de bal zonder na te denken. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ssaki Leśne 67%, KS Strzegomka Stróża 33%.
FC Ssaki Leśne - KS Strzegomka Stróża 0:3

49e minuut.
Perzak geeft een lange en hoge pass. Rudak is nu in balbezit. Rudak geeft een lange en hoge pass. Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gogean bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak rent richting de bal. Gogean verovert de bal door een tackle van achteren. Angelici rent richting de bal. Angelici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Carewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Carewicz geeft de bal voor. Kryński rent richting de bal. Gogean onderschept slim de pass. Gogean draait met de bal, schiet en ... Kafel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kryński met een harde bal richting middenveld. Vilas-Boas kopt de bal weg. Klungelig pakt Perzak de bal. Gogean verovert de bal door een tackle van achteren. Gogean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kubach kopt de bal weg. Perzak heeft problemen om de bal te vangen. Gogean verovert de bal door een tackle van achteren. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Angelici passt de bal in één keer door. Gogean is nu in balbezit. Kryński is nu in balbezit. Gogean onderschept slim de pass. Gogean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici probeert naar een medespeler te passen. Kryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean verovert de bal door een tackle van achteren. Gogean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ssaki Leśne - KS Strzegomka Stróża 0:4

84e minuut.
Rudak is nu in balbezit. Rudak geeft een lange en hoge pass. Gogean is nu in balbezit. Gogean haalt uit met een fantastische trap. Kryński probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Kryński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oddoni met de inworp. Angelici is nu in balbezit. Angelici geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gogean is nu in balbezit. Gogean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ssaki Leśne - KS Strzegomka Stróża 0:5

86e minuut.
Carewicz geeft een lange en hoge pass. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Angelici de bal. Angelici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gogean rent richting de bal. Gogean draait met de bal, schiet en ... Kafel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kafel trapt de bal weg van het doel. Kubach kopt de bal weg. Gogean is nu in balbezit. Gogean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Angelici passt de bal met de wreef. Gogean heeft problemen om de bal te vangen. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean onderschept slim de pass. Gogean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ssaki Leśne - KS Strzegomka Stróża 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ssaki Leśne 80%, KS Strzegomka Stróża 20%.
FC Ssaki Leśne - KS Strzegomka Stróża 0:6