Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MarioBrosTeam fc michorowo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kin geeft de bal voor. Wyrobek rent richting de bal. Daar is Fał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gołembiewski met een snelle inworp. Daar is Puzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gołembiewski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guentzel met de inworp. Daar is Pietrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrzak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fredyk geeft een hoge lob. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż onderschept slim de pass. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Hebda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kin met de inworp. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... Kuzera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaracz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBrosTeam - fc michorowo 1:0

33e minuut.
Wyparło onderschept slim de pass. Wyparło geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hebda de bal. Trojanowski rent richting de bal. Trojanowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fał probeert naar een medespeler te passen. Pietrzak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kin. Kin krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pietrzak raakt geblesseerd tijdens het duel. Fredyk met een snel genomen vrije trap. Cieszyński kopt de bal weg. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Wnukowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBrosTeam 61%, fc michorowo 39%.
MarioBrosTeam - fc michorowo 1:0

53e minuut.
Biskup is nu in balbezit. Wyrobek verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrobek met een sublieme pass. Fał rent richting de bal. Fał draait met de bal, schiet en ... Jaracz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Biskup de bal. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek probeert naar een medespeler te passen. Fał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Guentzel met de inworp. Fredyk heeft problemen om de bal te vangen. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBrosTeam 58%, fc michorowo 42%.
MarioBrosTeam - fc michorowo 1:0