Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Monachium Ligocianka
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pietrasiak is nu in balbezit. Rychlik geeft een hoge lob. Daar is Pietrasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - Ligocianka 0:1

8e minuut.
Rychlik passt de bal met de wreef. Rogański is nu in balbezit. Rogański passt de bal in één keer door. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Monachium - Ligocianka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 54%, Ligocianka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern Monachium - Ligocianka 1:1

55e minuut.
Szatanik geeft een hoge lob. Inworp. Pietrasiak met een snelle inworp. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Skoneczny de bal. Rychlik rent richting de bal. Skosogorienko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skosogorienko krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Suszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszczyk is nu in balbezit. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szymborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymborski passt de bal in één keer door. Buzanowski speelt de bal door. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kwidziński onderschept slim de pass. Kwidziński probeert naar een medespeler te passen. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skubiszyński zal de hoekschop nemen. Kwidziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Zajdel de bal. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Zajdel de bal. Zajdel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - Ligocianka 1:2

89e minuut.
Bieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Kwidziński rent richting de bal. Skrypcik onderschept slim de pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 60%, Ligocianka 40%.
FC Bayern Monachium - Ligocianka 1:2