Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHWD fc michorowo
admin parodysta Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
52% Spel op eigen helft 48%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Cosmescu de bal. Cosmescu passt de bal met de wreef. Podsiadły is nu in balbezit. Emin onderschept slim de pass. Emin haalt uit met een fantastische trap. Jaracz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro speelt de bal door. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - fc michorowo 1:0

24e minuut.
Cieszyński is nu in balbezit. Emin verovert de bal door een tackle van achteren. Emin passt de bal zonder na te denken. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cieszyński probeert de bal met de borst te controleren. Emin rent richting de bal. Emin geeft de bal voor. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - fc michorowo 2:0

41e minuut.
Emin met een snelle inworp. Cosmescu controleert de bal met de borst. Biskup rent richting de bal. Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Podsiadły, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Czubała met een snelle inworp. Klungelig pakt Emin de bal. Emin passt de bal met de wreef. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 52%, fc michorowo 48%.
CHWD - fc michorowo 2:0

46e minuut.
Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup geeft de bal voor. Emin speelt de bal door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Jaracz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prałatowicz heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Podsiadły rent richting de bal. Karaca onderschept slim de pass. Karaca geeft een hoge lob. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel. Jaracz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Emin geeft een lange en hoge pass. Guentzel kopt de bal weg. Wyparło controleert de bal met de borst. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Viana geeft de bal voor. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel. Jaracz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - fc michorowo 3:0

83e minuut.
Trojanowski is nu in balbezit. Montenegro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trojanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gwiżdż kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - fc michorowo 3:1

84e minuut.
Lojudice met een harde bal richting middenveld. Podsiadły is nu in balbezit. Emin onderschept slim de pass. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 52%, fc michorowo 48%.
CHWD - fc michorowo 3:1