Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shahkar FC Bayern Monachium
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


19e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucab verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotkiewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Parzy met een harde bal richting middenveld. Kryszkiewicz kopt de bal weg. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski onderschept slim de pass. Krecikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bystrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bystrzanowski speelt de bal door. Kryszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Krecikowski rent richting de bal. Krecikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krecikowski rent richting de bal. Krecikowski draait met de bal, schiet en ... Miśkowiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - FC Bayern Monachium 1:0

30e minuut.
Skrypcik passt de bal met de wreef. Krecikowski rent richting de bal. Kościuszko is nu in balbezit. Krecikowski onderschept slim de pass. Krecikowski draait met de bal, schiet en ... Miśkowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek passt de bal in één keer door. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Parzy de bal. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shahkar 52%, FC Bayern Monachium 48%.
shahkar - FC Bayern Monachium 1:0

51e minuut.
Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wybraniec de bal. Wybraniec geeft een lange en hoge pass. Krecikowski is nu in balbezit. Krecikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kucab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bystrzanowski met een sublieme pass. Regowski probeert de bal met de borst te controleren. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rogański geeft de bal voor. Parzy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shahkar - FC Bayern Monachium 1:1

79e minuut.
Wybraniec rent richting de bal. Rogański is nu in balbezit. Rogański passt de bal zonder na te denken. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Regowski rent richting de bal. Kryszkiewicz onderschept slim de pass. Kryszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Krecikowski rent richting de bal. Krecikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - FC Bayern Monachium 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shahkar 40%, FC Bayern Monachium 60%.
shahkar - FC Bayern Monachium 2:1