Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Monachium shahkar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


3e minuut.
Urban geeft een hoge lob. Skosogorienko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wyrwa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - shahkar 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regowski met de inworp. Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban verovert de bal door een tackle van achteren. Urban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rogański is nu in balbezit. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka rent richting de bal. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel. Szpręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoneczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skoneczny passt de bal in één keer door. Rączka rent richting de bal. Rączka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Monachium - shahkar 1:1

24e minuut.
Waleczek is nu in balbezit. Waleczek geeft een lange en hoge pass. Rogański kopt de bal weg. Rączka rent richting de bal. Rączka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Skosogorienko rent richting de bal. Aleksandrowicz onderschept slim de pass. Aleksandrowicz passt de bal zonder na te denken. Ględała rent richting de bal. Ględała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kucab kopt de bal weg. Skoneczny heeft problemen om de bal te vangen. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban is nu in balbezit. Urban haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miśkowiec speelt de bal door. Wybraniec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ględała de bal onder controle te krijgen. Urban is nu in balbezit. Urban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Regowski rent richting de bal. Urban verovert de bal door een tackle van achteren. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban schiet op doel. Miśkowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Urban passt de bal zonder na te denken. Pietrasiak rent richting de bal. Ględała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ględała krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański passt de bal zonder na te denken. Rączka is nu in balbezit. Rączka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 55%, shahkar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern Monachium - shahkar 1:1

46e minuut.
Inworp. Suchodolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański draait met de bal, schiet en ... Rączka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - shahkar 2:1

63e minuut.
Klungelig pakt Spodzieja de bal. Inworp. Suchodolski met een snelle inworp. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 55%, shahkar 45%.
FC Bayern Monachium - shahkar 2:1