Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHWD MarioBrosTeam
admin parodysta Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


15e minuut.
Tęsiorowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Ribero trapt de bal weg. Preis is nu in balbezit. Preis geeft een lange en hoge pass. Sznajder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Prado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Prado passt de bal met de wreef. Tomičić is nu in balbezit. Tomičić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - MarioBrosTeam 1:0

34e minuut.
Gołembiewski speelt de bal door. Kin rent richting de bal. Kin passt de bal zonder na te denken. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Preis de bal. Preis haalt uit met een fantastische trap. Wnukowski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beraldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sznajder bokst de bal weg.

42e minuut.
Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldi onderschept slim de pass. Beraldi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomičić de bal. Tomičić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Gołembiewski de bal onder controle te krijgen. Beraldi rent richting de bal. Beraldi passt de bal in één keer door. Tomičić is nu in balbezit. Tomičić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 59%, MarioBrosTeam 41%.
CHWD - MarioBrosTeam 1:0

50e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fał. Prado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomičić rent richting de bal. Tomičić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sznajder bokst de bal weg.

55e minuut.
Beraldi met een sublieme pass. Preis is nu in balbezit. Preis passt de bal in één keer door. Tomičić rent richting de bal. Tomičić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kin is nu in balbezit. Beraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Beraldi geeft een lange en hoge pass. Tomičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomičić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kropop is nu in balbezit. Preis verovert de bal door een tackle van achteren. Preis draait met de bal, schiet en ... Sznajder bokst de bal weg.

61e minuut.
Kin kopt de bal weg. Daar is Beraldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beraldi met een sublieme pass. Tomičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomičić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tęsiorowski is nu in balbezit. Henwood rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tęsiorowski. Tęsiorowski krijgt een gele kaart. Henwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Henwood met een snel genomen vrije trap. Tomičić is nu in balbezit. Tomičić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Beraldi met een sublieme pass. Preis is nu in balbezit. Preis geeft een lange en hoge pass. Tomičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomičić schiet op doel. Sznajder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - MarioBrosTeam 2:0

71e minuut.
Preis is nu in balbezit. Preis passt de bal zonder na te denken. Tomičić is nu in balbezit. Tomičić haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Wnukowski de bal. Sznajder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Prado kan de bal niet met de borst controleren. Prado met een sublieme pass. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomičić is nu in balbezit. Tomičić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Preis de bal onder controle te krijgen. Tomičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomičić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Preis rent richting de bal. Preis passt de bal in één keer door. Puzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomičić onderschept slim de pass. Tomičić schiet op doel. Paal! Sznajder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 49%, MarioBrosTeam 51%.
CHWD - MarioBrosTeam 2:0