Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MarioBrosTeam CHWD
Normal Tactiek admin parodysta
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 41.9
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Peixoto geeft een hoge lob. Cosmescu controleert de bal met de borst. Puzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBrosTeam - CHWD 0:1

4e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Emin onderschept slim de pass. Puzio rent richting de bal. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Geffroy verovert de bal door een tackle van achteren. Geffroy passt de bal zonder na te denken. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel. Sznajder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBrosTeam - CHWD 0:2

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tęsiorowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gołembiewski kopt de bal weg. Fał is nu in balbezit. Fał schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Geffroy rent richting de bal. Cosmescu is nu in balbezit. Geffroy is nu in balbezit. Geffroy haalt uit met een fantastische trap. Sznajder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBrosTeam 46%, CHWD 54%.
MarioBrosTeam - CHWD 0:2

62e minuut.
Cosmescu probeert de bal aan de voet te houden. Emin is nu in balbezit. Emin geeft een hoge lob. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBrosTeam - CHWD 0:3

68e minuut.
Dolha geeft een lange en hoge pass. Geffroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Geffroy passt de bal zonder na te denken. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Ciupik onderschept slim de pass. Emin verovert de bal door een tackle van achteren. Emin geeft een hoge lob. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel. Sznajder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Emin verovert de bal door een tackle van achteren. Emin geeft een hoge lob. Wnukowski heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Emin is nu in balbezit. Emin met een sublieme pass. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBrosTeam 44%, CHWD 56%.
MarioBrosTeam - CHWD 0:3