Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Monachium OnlyJoint
Normal Tactiek safe
50% Balbezit 50%
21% Spel op eigen helft 79%
23 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 40.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kijoś trapt de bal weg. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - OnlyJoint 1:0

19e minuut.
Pietrasiak rent richting de bal. Pietrasiak speelt de bal door. Klungelig pakt Regowski de bal. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

24e minuut.
Suchodolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogański kan de bal niet met de borst controleren. Dervas is nu in balbezit. Rogański onderschept slim de pass. Rogański geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Krzystek trapt de bal weg van het doel. Gutowski is nu in balbezit. Rogański rent richting de bal. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... Kijoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Rogański met een sublieme pass. Pietrasiak rent richting de bal. Dervas verovert de bal door een tackle van achteren. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 18%, OnlyJoint 82%.
FC Bayern Monachium - OnlyJoint 1:0

54e minuut.
Waleczek passt de bal in één keer door. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Daar is Krzystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - OnlyJoint 2:0

63e minuut.
Abdyli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

76e minuut.
Rogański haalt uit met een fantastische trap. Waleczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogański de bal. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Suchodolski met de inworp. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański geeft een hoge lob. Skrypcik krijgt zijn hoofd ertegen. Kijoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - OnlyJoint 3:0

79e minuut.
Leduchowski passt de bal in één keer door. Inworp. Waleczek met de inworp. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Krzystek geeft een hoge lob. Pietrasiak speelt de bal door. Daar is Regowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas schiet op doel. Miśkowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - OnlyJoint 3:1

87e minuut.
Gutowski rent richting de bal. Skrypcik rent richting de bal. Gutowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Gutowski de bal. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz geeft de bal voor. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 23%, OnlyJoint 77%.
FC Bayern Monachium - OnlyJoint 3:1