Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligocianka shahkar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Sudrawski geeft een lange en hoge pass. Kucab is nu in balbezit. Kucab geeft de bal voor. Urban rent richting de bal. Urban geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński met een sublieme pass. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Suszczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Parzy de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skubiszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligocianka 48%, shahkar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ligocianka - shahkar 0:0

46e minuut.
Wybraniec is nu in balbezit. Rychlik onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spodzieja. Spodzieja krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bystrzanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skubiszyński met de inworp. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Skubiszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubiszyński probeert naar een medespeler te passen. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik draait met de bal, schiet en ... Zajdel kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Buzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban verovert de bal door een tackle van achteren. Urban passt de bal in één keer door. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligocianka 35%, shahkar 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ligocianka - shahkar 0:0