Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHWD Ligocianka
admin parodysta Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Emin rent richting de bal. Emin speelt de bal door. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Jełowicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - Ligocianka 1:0

8e minuut.
Suszczyk is nu in balbezit. Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Raj is nu in balbezit. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - Ligocianka 2:0

13e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin geeft een lange en hoge pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - Ligocianka 3:0

31e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro geeft een hoge lob. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaca verovert de bal door een tackle van achteren. Karaca speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zajdel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kukrika rent richting de bal. Kukrika geeft de bal voor. Sudrawski heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 53%, Ligocianka 47%.
CHWD - Ligocianka 3:0

52e minuut.
Emin passt de bal met de wreef. Czubała is nu in balbezit. Czubała passt de bal met de wreef. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kwidziński rent richting de bal. Emin verovert de bal door een tackle van achteren. Emin passt de bal in één keer door. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - Ligocianka 4:0

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skubiszyński zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Lojudice trapt de bal weg. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emin rent richting de bal. Emin geeft de bal voor. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 61%, Ligocianka 39%.
CHWD - Ligocianka 4:0